Ydelser

- til et sundere arbejdsliv

Massage
Massage er en effektiv måde at behandle lidelser i bevægeapparatet med, som overbelastning i muskler og bindevæv forårsaget af statisk ensformigt arbejde foran en computer. Evidensbaseret research viser massage sænker cortisolniveauet og øger dopamin, serotonin og endorfiner i kroppen. Dvs mindre stresshormon og mere af kroppens egen lykke og smertelindrende hormon. Touch Institute Miami.
Behandling er et supplement til en sund kost og en aktiv livsstil.


Akupunktur

WHO anfører akupunktur som en veldokumenteret behandling mod bl.a. ansigtssmerter, hovedpine, knæsmerter, lændesmerter, nakkesmerter, smerter efter operation, iskias og tennis/golfalbue. Akupunkturens virkning går ud på at indsættelse af akupunkturnåle medfører en stimulation af nerver, muskler og bindevæv. Denne stimulering øger aktiviteten af ​​kroppens naturlige smertestillende stoffer og øger blodgennemstrømningen.


Afspænding

Kroppens muskler gennemarbejdes manuelt ved hjælp af forskellige greb, tryk og stræk. Afspænding aflaster og afspænder spændte og ømme muskler og led. En stresset krop og hjerne falder til ro.


Kinesiologi tape

Den oprindelige behandling med kinesiologi tape var musklerne, men efterhånden kan tapen bruges effektivt til
både muskel- og ledbåndsskader og gener, til at korrigere ledposition eller bevægelsesretning uden at hæmme bevægelsen og til smertelindring. Kinesiologi tape er en effektiv supplerende behandlingsmetode ved fx
smertebehandling, fibersprængning, forstuvninger, tennis/golfalbue, arvæv m.m.


Ergo-tjek

Et ergotjek indebærer- indstilling af bord, stol, computer, lamper og arbejdsredskaber, råd og vejledning til en mere aktiv arbejdsdag, varierende arbejdsstillinger, øvelser og stræk. Ergo tjek erstatter ikke en APV men er mere løsningsorienteret.


Yoga

Godmorgen yoga før alle møder ind eller efter arbejdstid. En træningsform der passer godt til et travlt og stillesiddende arbejdsliv. Træninngen foregår i et roligt tempo- balance, styrke, udholdenhed, stræk og åndedræt indgår i træningen. Yoga kan være i hold eller personlig. Vi tager en snak om hvilken slags yoga der vil passe ind hos jer.


Psykomotorisk træning

Nyt i 2020- personlig og hold træning. Mere info følger.


Kostvejledning

Nyt I 2020