Personlig træning

Online træning

Vi tilbyder online træning 4, 8 eller 12 uger.  Vi tager udgangspunkt i dine behov og din tid. Vi starter med en skype eller telefon samtale, hvor vi taler om dit mål , din hverdag, dine kostvaner og hvordan vi ændre tingene så det bliver en livsstil for dig!

Træningen kan fx bestå af gåture med intervaller, udendørs trappetræning, træning i stuen med trx, kettlebell eller swissball. Vi følger din træning via endomondo, som også er en god trænings dagbog til dig selv.

Hjemmetræning

Vi mødes hos dig og planlægger et forløb på 4,8 eller 12 uger. Vi tager en tur rundt i dit hjem og nærområde, og tjekker trænings mulighederne ud. Der findes masser af muligheder omkring dig!

Kost

  • Er du glad for at lave mad, får du tilsendt opskrifter og ideer og vi blogger dagligt vores egen madlavning.
  • Vil du lære at lave sund mad, følger vi  “Verdens bedste kur 2? af Arne Astrup og Christians Bitz. VBK2 er familievenlige opskrifter af kokken Claus Holm med sunde råvarer der fåes i almindelige daligvarer butikker.
  • Er du ikke til at stå i køkkenet og vælger den nemme løsning, er der også råd for det.

Vores holdning til en holdbar og sund livsstil

Motion er en vigtig del af vores dagligdag. Den giver ekstra energi og overskud. Har du svært ved at få tingene til at hænge sammen, gælder det om at finde den rigtige træning til dig og gøre det til en god vane i din hverdag.

Vi arbejder ud fra disse forudsætninger:

  • Langsom livsstilsændring hvor du skærer de undværlige ting fra.
  • Balance i din hverdag!
  • Ingen forbud!
  • Spare op på kaloriekontoen, så du kan få din favorit spise hver uge selvom den feder!
  • INGEN KURE.
  • Motion skal være noget du nyder. Motion kan være mange ting og skal være noget du glæder dig til, ikke noget du bare skal have overstået i en fart.

Træner profil:

Anne-Karina Smed

 

imageJeg er uddannet akupunktør, sportsmassør, fitnessinstruktør, personlig træner, spinninginstruktør, kettlebellinstruktør og swissballinstruktør. Har undervist 7 år hos FOF på knogleskørhedshold, KOL og genoptræningshold. Underviser og behandler på forskningsprojekter for teknologisk institut. Har arbejdet med træning og overvægt i 15 år som personlig træner, holdunderviser og i sundhedsprojekter.