Firmamassage

- et sundere arbejdsliv

Vi er en af de mest erfarne udbydere af massageordninger siden 2001. Vi dækker Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Behandlingerne

Behandlingerne foregår i arbejdstiden i et fast ugentligt tidsrum i fx et mødelokale. Vi stiller briks, olie og engangslagner til rådighed. Medarbejderen booker selv sine tider i onlinebooking, hvor man har et overblik over sine tider og klippekort.

 


Massage

Massage er en effektiv måde at behandle lidelser i bevægeapparatet med, som overbelastning i muskler og bindevæv forårsaget af statisk ensformigt arbejde foran en computer. Evidensbaseret research viser massage sænker cortisol-niveauet og øger dopamin, serotonin og endorfiner i kroppen. Dvs mindre stresshormon og mere af kroppens egen lykke og smertelindrende hormon. Touch Institute Miami.
Behandlingen er smertelindrende og er et supplement til en sund kost og en aktiv livsstil.


Akupunktur

WHO anfører akupunktur som en veldokumenteret behandling mod bl.a. ansigtssmerter, hovedpine, knæsmerter, lændesmerter, nakkesmerter, smerter efter operation, iskias og tennis/golfalbue. Akupunkturens virkning går ud på at indsættelse af akupunkturnåle medfører en stimulation af nerver, muskler og bindevæv. Denne stimulering øger aktiviteten af ​​kroppens naturlige smertestillende stoffer og øger blodgennemstrømningen.


Zoneterapi
Zoneterapi er en slags fodmassage/ akupressur under fødderne.
Behandlingen kan afhjælpe smerter, fordøjelsesproblemer, migræne, kvalme og kan skabe generelt velvære.


Afspænding

Kroppens muskler gennemarbejdes manuelt ved hjælp af forskellige greb, tryk og stræk. Afspænding aflaster og afspænder spændte og ømme muskler og led. En stresset krop og hjerne falder til ro.


Kinesiologi tape

Den oprindelige behandling med kinesiologi tape var musklerne, men efterhånden kan tapen bruges effektivt til
både muskel- og ledbåndsskader og gener, til at korrigere ledposition eller bevægelsesretning uden at hæmme bevægelsen og til smertelindring. Kinesiologi tape er en effektiv supplerende behandlingsmetode ved fx
smertebehandling, fibersprængning, forstuvninger, tennis/golfalbue, arvæv m.m.


Yoga

Godmorgen yoga før alle møder ind eller efter arbejdstid. En træningsform der passer godt til et travlt og stillesiddende arbejdsliv. Træningen foregår i et roligt tempo- balance, styrke, udholdenhed, stræk og åndedræt indgår i træningen. Yoga kan være i hold eller personlig. Vi tager en snak om hvilken slags yoga der vil passe ind hos jer.


Betaling
Bruttolønsordning.
Medarbejderen betaler selv sine behandlinger over sin bruttoløn. Medarbejderen sparer skatten, idet løntræk beregnes før skat.

100% personalegode.
Virksomheden betaler ordningen for sine medarbejdere, og omkostningerne indgår i virksomhedens driftsregnskab, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.