Firmamassage i Storkøbenhavn

- et sundere arbejdsliv

Vi er en af de mest erfarne udbydere af massageordninger siden 2001. Vi dækker Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Behandlingerne

Behandlingerne foregår i arbejdstiden i et fast ugentligt tidsrum i fx et mødelokale. Vi stiller briks, olie og engangslagner til rådighed. Medarbejderen booker selv sine tider i online booking, hvor man har et overblik over sine tider og klippekort.

 


Massage

Massage er en effektiv måde at behandle lidelser i bevægeapparatet med, som overbelastning i muskler og bindevæv forårsaget af statisk ensformigt arbejde foran en computer. Evidensbaseret research viser massage sænker cortisol-niveauet og øger dopamin, serotonin og endorfiner i kroppen. Dvs mindre stresshormon og mere af kroppens egen lykke og smertelindrende hormon. Touch Institute Miami.
Behandlingen er smertelindrende og er et supplement til en sund kost og en aktiv livsstil.


Akupunktur

WHO anfører akupunktur som en veldokumenteret behandling mod bl.a. ansigtssmerter, hovedpine, knæsmerter, lændesmerter, nakkesmerter, smerter efter operation, iskias og tennis/golfalbue. Akupunkturens virkning går ud på at indsættelse af akupunkturnåle medfører en stimulation af nerver, muskler og bindevæv. Denne stimulering øger aktiviteten af ​​kroppens naturlige smertestillende stoffer og øger blodgennemstrømningen.


Zoneterapi
Zoneterapi er en slags fodmassage/ akupressur under fødderne.
Behandlingen kan afhjælpe smerter, fordøjelsesproblemer, migræne, kvalme og kan skabe generelt velvære.


Afspænding

Kroppens muskler gennemarbejdes manuelt ved hjælp af forskellige greb, tryk og stræk. Afspænding aflaster og afspænder spændte og ømme muskler og led. En stresset krop og hjerne falder til ro.


Betaling
Bruttolønsordning.
Medarbejderen betaler selv sine behandlinger via bruttolønsordningen. Besparelsen er ca. 50 %.

100% personalegode.
Virksomheden betaler ordningen for sine medarbejdere, og omkostningerne indgår i virksomhedens driftsregnskab, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.